Τώρα το στοίχημα έχει την κάρτα του!

Η OPAP SPORTS LTD, για άλλη μια φορά πρωτοπορεί!

Θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας για την προτίμηση που μας δείχνετε, δημιουργήσαμε μια μοναδική κάρτα: την OPAP SPORTS CARD. Τώρα όλοι εσείς που αγαπάτε το στοίχημα, μπορείτε να γίνετε οι πιο μεγάλοι κερδισμένοι, με απίθανα δώρα, ωφελήματα και πολλές εκπλήξεις. H ΟΠΑΠ SPORTS CARD δεν είναι απλά ένα… «πιστοποιητικό» που δηλώνει τη μακρόχρονη σχέση μας.


Τι κάνει η ΟΠΑΠ SPORTS CARD

Χαρίζει στους κατόχους της το σημαντικό προνόμιο να παίζουν με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που χάσετε το δελτίο σας και έχετε κερδίσει, μπορείτε να διεκδικήσετε τα κέρδη σας, ενώ τα στοιχεία της κάρτας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι της OPAP SPORTS CARD μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικές κληρώσεις με αυξημένες πιθανότητες για φανταστικά δώρα!

Αποκτήστε την!

Είναι απλό! Σε οποιοδήποτε πρακτορείο της OPAP SPORTS LTD, μπορείτε να ζητήσετε και να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση. Δεν χρειάζονται πάνω από 3 λεπτά και παίρνετε την ΟΠΑΠ SPORTS CARD επί τόπου, έτοιμη για χρήση την ίδια κιόλας στιγμή.


Πώς την χρησιμοποιείτε!

Ακόμα πιο απλά. Κάθε φορά που καταθέτετε ένα δελτίο στοιχήματος, δίνετε μαζί και την OPAP SPORTS CARD σας. Έτσι, ο πράκτορας καταχωρεί στο λογαριασμό σας κάθε φορά το ποσό που στοιχηματίζετε και η κάρτα σας μετέχει αυτόματα στις κληρώσεις, τις ειδικές προσφορές και σε άλλα προνόμια.


Όροι απόκτησης και χρήσης της OPAP SPORTS CARD

Διαβάστε περισσότερα

  • Η OPAP SPORTS CARD αποκτάται με την συμπλήρωση σχετικού εντύπου που βρίσκεται σε όλα τα πρακτορεία της Εταιρείας.
  • Η OPAP SPORTS CARD δίνει στον ιδιοκτήτη της δικαίωμα συμμετοχής σε κληρώσεις και/ή διαγωνισμούς προώθησης που κατά καιρούς θα διεξάγει η Εταιρεία όπως αυτοί θα ανακοινώνονται από την Εταιρεία.
  • Χωρίς την παρουσίαση της ΟΠΑΠ SPORTS CARD στο ταμείο την ώρα που ο πελάτης στοιχηματίζει, δεν μπορεί να συμμετέχει και να έχει πιθανότητες να κερδίσει ένα από τα δώρα. Η εξαργύρωση των δελτίων που έχουν στοιχηματιστεί με κάρτα, δεν μπορεί να γίνει εκτός εάν παρουσιαστεί και η σχετική κάρτα στο πρακτορείο της Εταιρείας.
  • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, η Εταιρεία μπορεί να εκδώσει νέα κάρτα στο δικαιούχο ακυρώνοντας παράλληλα την παλιά κάρτα με άμεση ισχύ.
  • Σε περίπτωση απώλειας δελτίου, μετά την παρέλευση των 28 ημερών από την ημερομηνία που το δελτίο στοιχηματίσθηκε και εφόσον το εν λόγω δελτίο δεν παρουσιαστεί από οποιοδήποτε πρόσωπο για εξαργύρωση, τότε ο κάτοχος και δικαιούχος της κάρτας θα δικαιούται (εφόσον προβεί σε σχετική απαίτηση προς την εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος του δελτίου) να εξαργυρώσει το απολεσθέν δελτίο απλώς με παρουσίαση της κάρτας του, για περίοδο 7 ημερών μετά την παρέλευση του ως άνω χρονικού διαστήματος των 28 ημερών.
  • Οι αποφάσεις της Εταιρείας σε όλα τα θέματα σχετικά με την ΟΠΑΠ SPORTS CARD θα είναι τελεσίδικες.
  • Η Εταιρεία OPAP SPORTS LTD διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων ή ακύρωση/αλλαγή μέρους ή ολόκληρου του πλαισίου απόκτησης και χρήσης της ΟΠΑΠ SPORTS CARD οποιαδήποτε στιγμή.
  • Οι εργοδοτούμενοι της Εταιρείας, πράκτορες και οι οικογένειες τους δεν δικαιούνται να αποκτήσουν την κάρτα ΟΠΑΠ SPORTS CARD.