Η Εταιρεία


opapsports_300x400Η OPAP SPORTS LIMITED είναι κυπριακή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης στην Κύπρο. Η εταιρεία είναι κάτοχος άδειας Κλάσης «Α» από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η λειτουργία της εταιρείας ξεκινά το 1995 με την ονομασία Glory Betting Sports και με λειτουργία 16 πρακτορείων στοιχημάτων, όπως προνοούσε η Νομοθεσία, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία στις πληρωμές και οι πάντα ανταγωνιστικές αποδόσεις έδωσαν στην εταιρεία από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα. Σταθμός στην ιστορία της εταιρείας η εξαγορά του 90% του μετοχικού κεφαλαίου της από την ελληνική ΟΠΑΠ Α.Ε. και η μετονομασία της σε ΟΠΑΠ GLORY LTD (Σήμερα η ΟΠΑΠ Α.Ε. κατέχει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της OPAP SPORTS LTD).

Τον Νοέμβριο του 2003 η ΟΠΑΠ GLORY LIMITED έγινε η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε μηχανογραφημένο σύστημα αποδοχής και διαχείρισης στοιχημάτων. Το ολοκληρωμένο μηχανογραφημένο σύστημα UGS της εταιρείας Glory Technology Ltd. που χρησιμοποιεί η ΟΠΑΠ GLORY LIMITED για το σκοπό αυτό, ήταν το πρώτο σύστημα που απέκτησε άδεια από τον Υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για την απόκτηση άδειας χρήσης του από την ΟΠΑΠ GLORY LIMITED, το UGS χρειάστηκε να ελεγχθεί από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, τις Μηχανογραφικές Υπηρεσίες και το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας.

interlogo_400x217 Τον Μάιο του 2010 η ΟΠΑΠ GLORY LTD μετονομάζεται σε OPAP SPORTS LTD και αλλάζει λογότυπο.

Τον Ιούνιο του 2010 η OPAP SPORTS LTD πρωτοπορώντας και πάλι εισάγει στην αγορά την ΟΠΑΠ SPORTS CARD με την οποία προσφέρει φανταστικά δώρα στους πελάτες της.

Τον Ιούνιο του 2016 η OPAP SPORTS LTD εκσυγχρονίζει τα πρακτορεία της με νέα τερματικά και εισάγει Τερματικά Αυτοεξυπηρέτησης Πελατών (Self Service Terminals).

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει πέραν των 160 πρακτορείων σε όλη την Κύπρο τα όποια έχουν κατανεμηθεί γεωγραφικά με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό πελατών.

Στόχος της Εταιρείας


“Να παραμείνει η πρώτη εταιρεία στην αγορά, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας τις καλύτερες αποδόσεις, γρήγορη και εξασφαλισμένη πληρωμή των κερδών, πάντα με ακεραιότητα και επαγγελματισμό.”