Η Εταιρεία


Η OPAP SPORTS LTD είναι Κυπριακή εταιρεία, 100% θυγατρική της Ελληνικής ΟΠΑΠ Α.Ε. και δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών στοιχήματος στην Κύπρο.

Η Εταιρεία είναι κάτοχος άδειας Κλάσης «Α» (Επίγειο) και Κλάσης «Β» (Διαδικτυακό) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και οι πάντα ανταγωνιστικές αποδόσεις έχουν τοποθετήσει την OPAP SPORTS πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κοινού της Κύπρου.

Η Εταιρεία διαθέτει πέραν των 170 αδειούχων υποστατικών παροχής υπηρεσιών στοιχήματος (πρακτορεία) σε όλη την Κύπρο τα όποια έχουν κατανεμηθεί γεωγραφικά με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό πελατών.

Στόχος


“Η παροχή υπηρεσιών στοιχήματος με επαγγελματισμό, αξιοπιστία, σεβασμό στους νόμους και την κοινωνία εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.”


Ιστορικό

1995 – Η λειτουργία της εταιρείας ξεκινά το 1995 με την ονομασία Glory Betting Sports και με λειτουργία 16 πρακτορείων στοιχημάτων, όπως προνοούσε η Νομοθεσία, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.
2003 – Σταθμός στην ιστορία της εταιρείας η εξαγορά του 90% του μετοχικού κεφαλαίου της από την ελληνική ΟΠΑΠ Α.Ε. και η μετονομασία της σε ΟΠΑΠ GLORY LTD. Τον Νοέμβριο του 2003 η Εταιρεία έγινε η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε μηχανογραφημένο σύστημα αποδοχής και διαχείρισης στοιχημάτων.
2010 – Τον Μάιο του 2010 η ΟΠΑΠ GLORY LTD μετονομάζεται σε OPAP SPORTS LTD και αλλάζει λογότυπο. Τον Ιούνιο του 2010 η OPAP SPORTS LTD πρωτοπορώντας και πάλι εισάγει στην αγορά την ΟΠΑΠ SPORTS CARD με την οποία προσφέρει φανταστικά δώρα στους πελάτες της.
2016 – Τον Ιούνιο του 2016 η OPAP SPORTS LTD εκσυγχρονίζει τα πρακτορεία της με νέα τερματικά και εισάγει Τερματικά Αυτοεξυπηρέτησης Πελατών (Self Service Betting Terminals).
2018 – Τον Μάιο του 2018 γίνεται η εισαγωγή του OPAPBET που αποτελεί το στοιχηματικό Brand με το οποίο επικοινωνεί εμπορικά τα προϊόντα της η OPAP SPORTS.
2020 – Τον Δεκέμβριο του 2020, τα μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 επιβάλλουν την εισαγωγή του «BETMAKER». Η έξυπνη εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να ετοιμάσουν τα δελτία τους από το κινητό και να επισκεφθούν ένα πρακτορείο της Εταιρείας για να επικυρώσουν το στοίχημά τους.
2021 – H OPAP SPORTS LTD αποκτά άδεια Κλάσης «Β» από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου για παροχή υπηρεσιών στοιχήματος διαδικτύου (Online) και λανσάρει στην αγορά το opapbet.com.cy.