Το Κυπριακό
Πρωτάθλημα

Παίζει δυνατά

στα πρακτορεία της OPAP SPORTS!

Μόνο εδώ το ζεις

Με bonus επιστροφής χρημάτων!

Το παιχνίδι στα πρακτορεία της OPAP SPORTS έχει ένταση, έχει πάθος και έχει bonus που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για σένα. Έπαιξες και έχασες; Σου επιστρέφουμε το ποντάρισμά σου πίσω!

Μόνο εδώ το ζεις

Με prepaid voucher!

Γλίτωσε κόπο, χρόνο και πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου κάνοντας χρήση του prepaid voucher. Προπλήρωσε στο ταμείο του πρακτορείου και παίξε όποτε θες όπου θες, εύκολα & γρήγορα στα τερματικά μηχανήματα opapbet που υπάρχουν σε ολόκληρη την Κύπρο.

Είναι παντού και σίγουρα
κάποιο βρίσκεται δίπλα σου.

Μάθε που!

Για να βρεις το πλησιέστερο σε 'σένα πρακτορείο της OPAP SPORTS που διαθέτει SSBT, κάνε κλικ στο χάρτη και επίλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Κάποιο από αυτά βρίσκεται σίγουρα δίπλα σου!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

Παίξε υπεύθυνα!

Μάθε περισσότερα για τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό στο www.responsiblegaming.gov.cy. Αν νιώθεις πως η ενασχόλησή σου με το στοίχημα δημιουργεί προβλήματα σε εσένα και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, απευθύνσου στις γραμμές άμεσης βοήθειας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ
close
TERMS OF USE
close

Επιστροφή χρημάτων αν χάσεις 1 από τουλάχιστον 6 επιλογές

Στοιχημάτισε σε παρολί Ποδοσφαίρου ή/και Καλαθόσφαιρας με 6 αγώνες και πάνω, και εάν χάσεις μια επιλογή σου επιστρέφουμε το αρχικό σου ποντάρισμα με τη μορφή free bet.


Παράδειγμα: Ποντάρισμα €10 σε 8 αγώνες και χάσεις 1 επιλογή (7 κερδισμένες), παίρνεις επιστροφή €10 με τη μορφή free bet.ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

TERMS & CONDITIONS
close

Διαδικασία Στοιχηματισμού

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ: